Webdesign i WordPressby izarddesign / Silkeborg

WEBDESIGN

Så bliver det ikke nemmere.
WordPress CMS, installere og kør…

Landingpages

Nogle sider med kun ét budskab.
Call-to-action lige i skabet…

Basal SEO

Nogle SEO discipliner så kører det.
Organisk-, Teknisk og Lokal  SEO…

PHOTOSHOP

Nogle billeder eller reklamer.
Design efter dine egne ideer…

kaffe
webdesign i wordpress

Open-Source Website

Dette fantastiske open-source system, som hedder WordPress kan man opbygge hjemmesider, webshop’s og blogs med, mulighederne med et moderne webdesign i WordPress er næsten uendelige.

Et WordPress CMS bruger de nyeste teknologier og kodesprog samt fungerer optimalt i alle moderne browser samt på diverse enheder.

søgemaskineoptimering

SEO

SEO… jaa… det kan godt være at Google er din bedste ven, men tro mig – SEO er også din bedste ven – hvis du vil være synlig på Google søgninger.
Mange tror måske at et flot website er godt nok, men så må jeg skuffe jer, fordi uden SEO løsninger er der ikke nogen der finder jeres website uden at vide nøjagtigt hvad URL adressen er.

Organisk SEO går i sin helhed ud på at forbedre din hjemmesides placeringer i Googles organiske søgeresultater – altså de ikke betalte søgeord.

landing-page

Landingpage

En landing page til hjemmesider, er den side brugeren møder når de har klikket på din annonce, og hvis indhold matcher det du tilbyder. Din landing page til hjemmesiden er skræddersyet til ét eneste tilbud, og hvis alt fungerer efter hensigten, vil den resultere i en højere konvertering.

Der er nogle overvejelser du skal tage stilling til i forhold til din landing page er, søgemaskineoptimering, budskab, målgruppe, information, design, sidens load-tid, konkurrenter, målgruppe, din call-to-action knap mv. Det kunne fx være lokal seo for Silkeborg, altså en landing page der fokuserer på  kunder i Silkeborg og omegn.

reklame

Photoshop

Photoshop er et kraftfuldt program hvor man kan designe sine banner, reklamer, skalering og manipulering af diverse billeder til hjemmesiden mv.
Programmet bruges af bl.a. grafiske designere, fotografer og andre digitale kunstnere der har brug for at redigere deres værker før fremvisning.

De fleste billeder på denne hjemmeside er lavet i Photoshop på den ene eller den anden måde, det er kun fantasien der sætter grænserne.

Se evt. portfolio →