Det er detaljerne som giver helheden

Kontakt mig for mere information

om mig - webintegrator

Webintegrator

om mig - digital markedsføring

Digital Markedsføring

om mig - offshore branchen

Offshore

om mig - rotationstrykker

Rotationstrykker

Jeg hedder Lars Izard Høyer og er født og opvokset i Sverige. Sagt med andre ord, jeg har gået i skole, gjort min miltærtjeneste samt arbejdet det meste af min tid på et trykkeri i Sverige. Desuden har jeg boet en periode af mit liv i Afrika, nærmere bestemt ved sydkysten i Nigeria. Jeg kom til Danmark i 1993, og bor sammen med Susanne i Them, ca. 10 km syd for Silkeborg. I Danmark har jeg arbejdet i nogle meget forskellige brancher.
Det startede med produktionsmedarbejder på Danfoss, kranfører i Byg & Anlæg, lidt af hvert i offshore branchen på Maersk platforme via Esbjerg Oilfield Service og Semco Maritime. SEO ansvarlig for en dansk / svensk webshop i Skanderborg, Webintegrator & SEO for et webbureau i Randers, og til sidst svensk kunderådgivere på en masse forskellige tryksager ved Lasertryk i Aarhus.
Jeg taler og skriver dansk & svensk på modersmål niveau samt engelsk på højt brugerniveau. Mine største interesser udover god kundeservice er, webdesign i WordPress CMS, SEO, og at arbejde med grafiske elementer i Photoshop mv.

Danmark & SverigeArbejdspladser

Der var en gang…
Virksomheder hvor jeg har været ansat siden jeg startede på arbejdsmarkedet, og hvor mit arbejdsliv startede i Sverige.

Danmark
✓ Lasertryk A/S (Svensk kunderådgiver for tryksager)
✓ Trendmedia Webbureau (Hjemmesider & SEO)
✓ Rigtig Kaffe (SEO ansvarlig)
✓ Semco Maritime A/S (Offshore formand)
✓ Esbjerg Oilfield Services A/S (Diverse offshore arbejde)
✓ Danfoss A/S (Produktion)
✓ Højgaard & Schultz (Kranfører A)
✓ Ove Schrøder (Kranfører A)

Sverige
✓ TH Strålfors Dataprodukter AB (Rotationstrykker)
✓ Diverse virksomheder

Uddannelser - Certifikater - KurserKompetencer

Jeg har mange kurser og certifikater som giver mig kompetencer på et flertal områder.

✓ Akademimodulet Digital Markedsføring – Bigum&Co / EADania
✓ Online Marketing – Bigum&Co / VIA University College
✓ Webintegrator – Aarhus Tech / Grenaa Teknisk Skole
✓ Offshore formand – Semco Maritime A/S / Maersk Olie & Gas
✓ Rotationstrykker – TH Strålfors Dataprodukter AB
✓ On- & Offshore kranfører med certifikat – AC
✓ Truckfører med certifikat – B
✓ Effektiv arbejdsledelse for formænd ved Maersk Olie & Gas (del 1 & 2)
✓ Kørekort til bil & motorcykel – AB
✓ Offshore Crew:
• Helicopter Landing Officer
• Lifeboat Captain
• Roustabout
• Rigger & Scaffolder
• Craindriver A
• Firefighter & Smoke diver
• Helideck Safety
• Danish Emergency Team
• Danish Basic Safety

Made by izarddesignWordPress Webdesign

KompetencerJeg kan lidt om dette

Digital Markedsføring
SEO & Photoshop
WordPress CMS
Svensk & Dansk

Digital Markedsføring
En kort og intensiv uddannelse som giver kompetencer i Online Marketing fra Bigum&Co og VIA University College i Aarhus som blev afsluttet i maj 2014.
Akademimodulet i Digital Markedsføring fra Bigum&Co og EADania i 2016.

Web-integrator
Jeg har en uddannelse til Web-integrator fra Grenaa Teknisk Skole (satellit afdeling i Aarhus) som blev afsluttet under sommeren i 2013.

Organisk SEO
En af mine største kompetencer og store interesse er organisk SEO, altså den optimering der skal opbygges på hjemmesiden, og altså ikke via de betalte søgeord i Google AdWords.

Billedbehandling / Grafik
Meget erfaring med Adobe Photoshop til billedbehandling, lidt mindre med Illustrator og InDesign. Jeg har lavet banner, roll-ups, flyers, plakater, visitkort, nogle få logos, lidt omslag til bøger mv. men meget til websites.

Grafisk Trykker
Jeg har arbejdet på et trykkeri i Sverige i 14 år. Jeg startede som medhjælper med at pakke papir i papkasser, og senere som trykker med alt hvad det indebærer af farvetryk osv.

Certifikat & Kurser
Jeg har mange certifikater og kurser. Lige fra “Arbejdsledelse”, “Adfærdssikkerhed” til “Søredning”og er oppe på ca. 20 stk. i det hele.
Mere relevant er nok om jeg har kørekort – så jo – AB

Offshore Formand
Jeg har arbejdet som formand for rigger og stilladsbygger i offshore branchen på nogle af de Mærsk ejede installationer i Nordsøen gennem ca. 5 år.
Inkl. lederkurser i effektiv arbejdsledelse ved Maersk Olie & Gas (del 1 & 2).

Helicopter Landing Officer
Klargøring af helikopterdækket før, under og efter operationer, radiokommunikation til piloter samt det fulde ansvar for alle tænkelige situationer der kan opstå på helikopterdækket.

Hvad jeg tilbyder - kan blive tilEn stor værdi for dig

Jeg taler og skriver dansk & svensk på modersmålniveau samt engelsk på højt brugerniveau.

Mine største interesser er, SEO, hjemmesider, WordPress CMS, xhtml / css koder, jQuery/JavaScript integrationer på websites, samt arbejde med grafiske elementer i Photoshop.

Kundeservice er også en erfaring jeg har dyrket i nogle år.

Rigger
Startede min offshore karriere som Rigger og Stilladsbygger i 1993 ved Esbjerg Oilfield Services A/S og som senere blev opkøbt af det måske mere kendte Semco Maritime A/S.

Stilladsbygger
Arbejdede som Stilladsbygger og Rigger i offshore branchen gennem 14-15 år på de forskellige Mærsk ejede produktions platforme i Nordsøen.

Livbådskaptajn
Jeg har været livbådskaptajn på de fritfalds redningsbåde vi har til rådighed i en given situation. Her indgår en ugentlig kontrol via en serviceliste hvor alt skal testes og startes op.

Roustabout
Jeg har arbejdet som Roustabout offshore. Det er en slags altmuligmand i offshore branchen. En stilling med mange praktiske og sikkerhedsmæssige opgaver i dagligdagen.

Røgdykker
Røgdykker er yderligere en af de opgaver bl.a. en Roustabout skal beskæftige sig med, og en af de opgaver jeg også havde igennem de mange år offshore branchen.

Brandmand
Brandmand hører også ind under mine kompetencer fra offshore karrieren. I dansk offshore sektor har alle “Basic Firefighting” og nogle en lidt mere udvidet brandslukning.

Kranfører Offshore / Onshore
Jeg har arbejde som kranfører offshore med bl.a. at løfte container til og fra skibe, krankørsel på platforme med ventiler, rør, stilladsgrej m.m.
Desuden 2 år onshore i Byg & Anlæg.

Produktionsmedarbejder
En meget kort og aftalt periode som produktionsmedarbejder ved Danfoss Viby hvor jeg lige var kommet til Danmark i 1993. Her arbejdede jeg i en montage afd. med små ventiler.